Producten

Van Schoonhorst
Weteringpad 98
3762 ES Soest

Telefoonnummer
035-588 19 83

Home » Traphekken

Traphekken

Vrijwel elke woning is anders, constructies zijn om verscheidene redenen nooit helemaal hetzelfde. Om deze reden is het niet altijd mogelijk om standaard constructies toe te passen op bepaalde plekken in uw woning. Denk hierbij bijvoorbeeld aan trappen. De monding hiervan is niet overal even breed en wanneer u toch goed passende traphekken wilt hebben, dient u deze te laten maken. U kunt dat voordelig en volledig naar wens laten doen bij Siersmederij van Schoonhorst.

Goed en stevig

De traphekken die wij maken zijn stevig geconstrueerd, ze moeten immers boven alles functioneel zijn, maar daarnaast kunnen wij als siersmid ook de nodige esthetische mogelijkheden geven. Wat wij in ieder geval altijd leveren is kwaliteit. Vanuit onze ervaring van meer dan 20 jaar, moet u ook niets anders dan kwaliteit van ons veranderen.

Contact

U kunt prachtige traphekken op maat laten maken. Dit doet u bij Siersmederij van Schoonhorst. U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie of indien u vragen heeft. U belt hiervoor naar 035 – 588 19 83 of maakt gebruik van het contactformulier. Ook kunt u een e-mail naar info@wvanschoonhorst.nl sturen.

Webdesign by RETO© 2012 Van Schoonhorst